Ingredienserna till vårt LCHF bröd:
- ½ dl linfrön (vi byter ofta ut det mot solsfrön istället -> totalt 1 dl solrosfrön)
- ½ dl solrosfrön
- 1 dl sesamfrön
- 3 ägg.
- 250 g Keso
- salt
- 1 msk fiberhusk
- riven ost (ca 1 dl)
Gör så här:
Blanda alla ingredienser och gör runda cirklar på en bakplåtsklädd plåt. Vi brukar göra det väldigt tunt.
Fiberhusken sväller och tjockar smeten rätt snabbt så ös ur med sked ganska snabbt. Husk ska i och för sig svälla en stund men brödet blir rätt svårt att smeta ut då. Vi brukar låta det svälla när det ligge rpå plåten istället, innan man gräddar det.
Grädda i 225 °C i ca 15 minuter. Njut! Håller minst en vecka i kylskåp!
Gott att grilla i mackgrill/våffeljärn |

Låna gärna recept från min sida men länka tillbaka hit. :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar