- 1 burk sparris (både sparris och "spad")
- 3 dl grädde
- 2 dl Crème fraiche
- Smör, några matskedar
- Kallrökt skinka
- Salt
- Peppar
- Lagrad ost
- Vitkålsspagetti
Gör så här:
Smält smöret i en kastrull
Tillsätt Crème fraiche, grädde, sparrisspad och riven ost. Låt koka upp och sjuda, smaka av med salt och peppar.
Linda sparrisstängerna (1-2 st) i en bit skinka.
Stek strimlad vitkål i rikligt med smör. Vi har alltid en burk med färdigstekt vitkål i kylen. Smöra en ugnsfast form med hög kant och fyll den med vitkål. Lägg rulladerna på kålbädden. Häll över såsen och gratinera i mitten av ugnen i ca 20 minuter i 225 grader.

Låna gärna recept från min sida men länka tillbaka hit. :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar