fredag 18 juli 2014

Oxfräs

Ingredienser (1 port):

  • 150 g oxfilé, skuren i strimlor (Går självklart bra med vilket kött som helst)
  • 1 msk olivolja
  • ½ tsk chiliflingor
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • Salt och nymalen svartpeppar
  • 1 stort salladsblad, att servera i

Gör så här:
Värm en stekpanna tills den är riktigt, riktigt het. Häll i oljan, chiliflingorna och nötköttet och stek snabbt i den heta grillpannan i 1-2 minuter.
Tillsätt salladslök, krydda med salt och nymalen svartpeppar och tillaga i ytterligare en minut.

Servera i ett stort salladsblad.
Snabbt och enkelt!

Ät gärna en grönsallad till med pepparfraiche (Crème Fraiche blandat med massor av svartpeppar)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar