fredag 15 augusti 2014

Kaprisbiffar

Ingredienser (4 pers):
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk salt
  • 2 msk grädde
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 2 msk finhackad kapris
  • 1 msk osötad senap (fransk senap)
  • 2 msk smör
  • ev. lökringar
  • Grovstött svartpeppar
  • Salt
Gör så här:
Blanda nötfärs och salt. Späd med grädden. Arbeta snabbt in rödlöken, kaprisen och senapen. Forma färsen till fyra ganska stora biffar.
Stek dem lite hastigt i lite matfett i en stekpanna. De bör inte bli helt genomstekta. Lägg upp dem på ett serveringsfat.
Servera med blomkåls-/broccolimos och råa lökringar. Gör gärna en mustig Bea till.




Låna gärna recept från min sida men länka tillbaka hit. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar